10A53 Dagbesteding Maatschappelijke deelname en werk
I Am One
  Met verwijzing 
Productcode:
10A53
Prijs:
€ 517 / stuks

10A53 Dagbesteding Maatschappelijke deelname en werk

Het grootste deel van onze dagbestedingsactiviteiten vindt plaats in BounceSpace, het bedrijfsverzamelgebouw waar we zitten. Je kunt er werken in de horeca, bijvoorbeeld als gastheer of gastvrouw. Ook kun je hier onder begeleiding de gezamenlijke lunch bereiden voor de ondernemers in BounceSpace. Daarnaast zijn er andere werkzaamheden om de aanwezige bedrijven te ondersteunen. Denk aan postbezorging, schoonmaak en andere vormen van facilitaire dienstverlening.
Elke vorm van dagbesteding wordt afgestemd of je niveau van functioneren en je krijgt ondersteuning waar het nodig is. Met de juiste begeleiding ga je stap voor stap op weg naar meer zelfredzaamheid. Iedereen draagt bij aan het gemeenschappelijke doel. Door samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor taken ontwikkel je een steeds beter toekomstperspectief.
Laatst bijgewerkt: 13-12-2018

  Met verwijzing 

Voor het aanvragen van dit product heb je een besluit van de gemeente nodig.

Productcode:   10A53 Dagbesteding (middel)

Doel

Een traject dat de zelfredzaamheid en maatschappelijke deelname bevordert, mogelijk met oog op activering op termijn.

Omschrijving

Het betreft hier specialistische dagbesteding voor cliënten die door de aard van hun beperking of vraagstukken geen gebruik kunnen maken van dagbesteding die toegankelijk is voor iedereen (sociale basis). Daarbij kan onderscheid gemaakt worden in: - Trajecten gericht op participatie met een arbeidsmatig karakter (focus op activering en zorg). - Trajecten met besloten dagbesteding (focus op zorg/stabilisatie). Waar mogelijk een percentage inwoners kan uitstromen naar traject 2 activering (middel). Traject mag maximaal een jaar met een optie tot verlenging van twee keer een half jaar duren (beslissing ligt bij de gemeente).

Specificaties

Soort aanbod 
  Met verwijzing 
Productcode   10A53 Dagbesteding (middel)
Vestigingen   Bogert 1, 5612LX Eindhoven
Leefgebieden Werk, Geld en Dagelijkse activiteiten en meedoen
Specialisme AD(H)D, Angststoornis, Autisme, Hechtingsproblematiek, Lichamelijke beperking, NAH (niet aangeboren hersenletsel), Persoonlijkheidsstoornis, Psychosomatisch, Verstandelijke beperking en Zintuiglijke beperking
Wachtlijst
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie

Doelgroep

Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 27 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Tongelre
Gecontracteerde productcodes

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Eindhoven (Bogert)
Bogert 1
5612LX Eindhoven
 Beschrijving
0403400041
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving