De Luisterlijn - 088-0767000
De Luisterlijn
 Zonder verwijzing 
Locatie
Eindhoven

De Luisterlijn

Soms is het fijn om met iemand te praten. Om je verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit weleens nodig.

Bedrijfsprofiel

De Luisterlijn - 088-0767000

Uitgebreide omschrijving

De Luisterlijn - Soms is het fijn om met iemand te praten. Om je verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit wel eens nodig. Maar misschien is het moeilijk om een luisterend oor te vinden bij iemand uit je omgeving. Of je zoekt een klankbord bij iemand die jou niet persoonlijk kent. Dan kun je bij de Luisterlijn dag en nacht terecht voor een goed gesprek via telefoon, e-mail en overdag ook per chat. Bel, chat of mail Wil je praten over verdriet, zorgen of problemen? Als je belt, chat of mailt krijg je contact met iemand die echt naar je luistert, met je meedenkt en je eventueel kan doorverwijzen naar andere instanties. Jouw verhaal staat centraal. De vrijwilligers worden goed opgeleid voor dit werk. Ze vinden het fijn om in een persoonlijk gesprek iets voor jou te betekenen. De telefonische luisterlijn is 24/7 bereikbaar op 088-0767000. Chatten kan op alle dagen van de week van 10:00-22:00. Mailen kan via het beveiligd e-mailsysteem via www.deluisterlijn.nl

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Het bieden van emotionele steun op afstand. Dag en nacht bereikbaar voor een goed gesprek. Anoniem en vertrouwd, zonder oordeel.

Laatst bijgewerkt: 22-11-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen Weegschaalstraat 3, 5632CW Eindhoven
Zorgsoorten
Leefgebieden
Specialisme Angststoornis
Locatie ondersteuning Online hulp/voorlichting

Doelgroep

Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 18 jaar), Volwassenen (18 t/m 66 jaar) en Ouderen (ouder dan 66 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Woensel-Zuid, Woensel-Noord, Tongelre, Gestel, Stratum, Strijp en Centrum
Wachtlijst in weken 0

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Eindhoven 
 Nevenvestiging
Weegschaalstraat 3, 5632CW Eindhoven
Bereikbaar: werkdagen en weekend
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: