Dynamo Jeugdwerk: activiteiten en jongerencentra (6 tot 27 jaar)
Lumens
Zonder verwijzing 

Dynamo Jeugdwerk: activiteiten en jongerencentra (6 tot 27 jaar)

Dynamo Jeugdwerk maakt zich sterk voor jóu! Het ontwikkelen van je talenten staat daarbij voorop, waarbij we samen vanuit kansen én vanuit jouw eigen passie bouwen aan je toekomst. En daarmee natuurlijk ook aan de toekomst van Eindhoven. Dynamo Jeugdwerk is een creatief platform voor jong (nog te ontdekken) talent. In de jeugdcentra bij jou om de hoek, maar ook op andere plekken in de stad vinden de tofste, vetste en meest uiteenlopende activiteiten plaats voor jongeren van 6 tot 27 jaar. Het kán niet anders dan dat hier iets bij zit dat precies bij jou past! En mocht je toch niets kunnen vinden, dan dagen we jou uit om zelf iets te bedenken. Want jouw goeie ideeën brengen we graag samen met jou tot uitvoering. Kijkvoor het jongerencentrum bij jou in de buurt. En je vindt alle activiteiten van Dynamo Jeugdwerk op onze website. Natuurlijk vind je ons ook op Facebook en Instagram


Zonder verwijzing

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Locatie ondersteuning
Ondersteuning op locatie

Algemeen

Leefgebieden Werk, Huiselijke relaties en sociale contacten, Dagelijkse activiteiten en meedoen en Zingeving

Doelgroep

Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 27 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Woensel-Zuid, Woensel-Noord, Tongelre, Gestel, Stratum, Strijp en Centrum

Locaties

Wil je informatie over de Dienst Dynamo Jeugdwerk: activiteiten en jongerencentra (6 tot 27 jaar)? Deze is beschikbaar op de volgende locatie:

Eindhoven (Beemdstraat)
Beemdstraat 29
5653MA  Eindhoven
 Beschrijving
040 219 33 00
Bereikbaar: werkdagen