Infopunt inzet thuisvrijwilligers
Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven
Zonder verwijzing 

Infopunt inzet thuisvrijwilligers

Zoek je een vrijwilliger die in een thuissituatie op het gebied van zorg en welzijn kan ondersteunen? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wil je graag met iemand overleggen en met de juiste vrijwilligersorganisatie in contact gebracht worden? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen. Gegevens zijn terug te vinden via onze eigen website: infopuntthuisvrijwilligerseindhoven Of je kan het contactformulier op die website invullen. Ook via contactformulier hierboven kan je info vragen. Het infopunt inzet thuisvrijwilligers is een gezamenlijke initiatief van 8 Eindhovense vrijwilligersorganisaties. Met als doel het meedenken met zorg- en welzijnsprofessionals , zoals generalisten van WIJ Eindhoven en praktijkondersteuners van huisartsen, over de mogelijkheden van thuisvrijwilligers, om de inzet hiervan te optimaliseren. Ook adviseert het infopunt bewoners die zelf vragen hebben over thuisvrijwilligers. Er zijn in Eindhoven ruim 1200 vrijwilligers die gezinnen, of individuen ondersteunen op het gebied van zorg en welzijn. Deze zogenaamde ‘thuisvrijwilliger’, ook wel maatjes, bezoek-, of klusvrijwilligers genoemd, zijn werkzaam voor verschillende vrijwilligersorganisaties. Deze 8 organisaties zijn: Humanitas, Rode Kruis, Go4it Jongerencoaching, Stichting Present, Vrijwillige Palliatieve Thuiszorg (VPTZ), Zonnebloem en Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven (VHD).

Zonder verwijzing

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Locatie ondersteuning
Ondersteuning op locatie

Algemeen

Leefgebieden Geestelijke gezondheid, Vervoer, Leren, Geld, Lichamelijke gezondheid, Persoonlijke verzorging, Huiselijke relaties en sociale contacten, Dagelijkse activiteiten en meedoen, Politie en justitie, Alcohol en Zingeving

Doelgroep

Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 27 jaar), Volwassenen (18 t/m 66 jaar) en Ouderen (ouder dan 66 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Woensel-Zuid, Woensel-Noord, Tongelre, Gestel, Stratum, Strijp en Centrum

Locaties

Wil je informatie over de Dienst Infopunt inzet thuisvrijwilligers? Deze is beschikbaar op de volgende locatie:

Eindhoven (Piuslaan)
Piuslaan 74
5614HR  Eindhoven
040-2447669
Bereikbaar: werkdagen