Jongerencentrum Blixems
Buro Cement
  Zonder verwijzing 

Jongerencentrum Blixems

Wil je als jongere een activiteit organiseren of ben je op zoek naar een leuke ruimte om te chillen dan kun je in de wijk Blixembosch terecht bij de sociaal beheerder en jongerenwerker Peter van Belen. Op dit moment zijn er al diverse activiteiten op de doordeweekse dagen. Van sport tot en met inloop. Ook zijn er jongeren die zelf het beheer verzorgen tijdens de avonden. Nieuwe ideeën en nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Ook voor vragen op welk terrein dan ook ben je als jongere meer dan welkom. 

Voor en door jongeren. Dit houdt in dat we van zowel de jongeren als andere bewoners van de wijk een actieve inbreng verwachten. Er is vanuit het jongerencentrum een goed contact met alle partners in de wijk. Vanuit deze voorziening wordt door het jongerenwerk geprobeerd om jongeren persoonlijk te laten groeien. Dit kan zijn op het gebied van organiseren en beheren maar ook op gebied van sport, cultuur, muziek e.d. De vraag van de jongere of jeugdige staat centraal. Dat is het vertrekpunt van de beheerder die tevens jongerenwerker is. 

Laatst bijgewerkt: 13-12-2018

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod 
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Ouverture 2, 5629PV Eindhoven
Leefgebieden Dagelijkse activiteiten en meedoen
Specialisme
Wachtlijst
Locatie ondersteuning
  Ondersteuning op locatie

Doelgroep

Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 27 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Eindhoven (Ouverture)
Ouverture 2
5629PV Eindhoven
 Beschrijving
040-2192444
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving