Speelpark de Splinter
Lumens
 Zonder verwijzing 
Locatie
Eindhoven

Lumens

Met elkaar bouwen we aan een sociaal veerkrachtige samenleving. Samen met partners in onderwijs, bedrijfsleven, gemeenten, zorg en het sociale domein zorgen wij ervoor voor dat iedereen in Eindhoven en haar 21 regiogemeenten mee kan doen.

Bedrijfsprofiel

Speelpark de Splinter

Uitgebreide omschrijving

Speelpark de Splinter is al 40 jaar een begrip in Eindhoven en omgeving. Het speelpark bevat naast een heel uitgebreide speeltuin ook een kinderboerderij, een zwembad, een bouwhoek, een peuterhoek, een pirateneiland en nog veel meer. Kinderen kunnen naar hartelust spelen en bewegen. Het speelpark is voorzien van leuke picknickplaatsen om je heerlijk te ontspannen. Er is heel veel groen in Speelpark de Splinter zodat je echt even helemaal lekker buiten in de natuur bent. Het park is vrij toegankelijk op alle dagen van de week. Op zondag wordt een entreeprijs gevraagd. Op de website van Speelpark de Splinter vind je daar meer informatie over. Door het jaar heen zijn er verschillende activiteiten in het park te beleven. In de zomer is er jaarlijks het razend populaire SplinterSpektakel: hét zomer buitenspeelevenement van het jaar. 

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Buiten spelen draagt bij aan de gezondheid van kinderen en jongeren: aan hun fysieke én emotionele ontwikkeling. Door te bewegen ontwikkelen zij spierkracht, balans en behendigheid. En door met elkaar te spelen ontwikkelen de kinderen zich ook op sociaal-emotioneel vlak: hun gedrag in een groep, sportiviteit, elkaar helpen en voor elkaar zorgen worden gestimuleerd en ontwikkeld. Bovendien prikkelt buiten spelen met elkaar creativiteit, zelfstandigheid en het fijne gevoel mee te doen en bij een groep te horen.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen Speelpark de Splinter Rode Kruislaan 2, 5628GM Eindhoven
Zorgsoorten
Leefgebieden Gezin en opvoeden, Lichamelijke gezondheid, Huiselijke relaties en sociale contacten, Dagelijkse activiteiten en meedoen en Zingeving
Specialisme
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie

Doelgroep

Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 18 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Woensel-Zuid, Woensel-Noord, Tongelre, Gestel, Stratum, Strijp en Centrum
Wachtlijst in weken 0

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Eindhoven 
 Nevenvestiging
Speelpark de Splinter
Rode Kruislaan 2, 5628GM Eindhoven
Bereikbaar: werkdagen en weekend
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: