Open Inloop
Locatie(s):
Eindhoven bekijk op kaart

Open Inloop

Iedere dinsdagochtend hebben we van 10 tot 12 uur onze open inloop. Tijdens deze inloop kunt u bij ons terecht met u vragen of ideeen. Wij kunnen met u meekijken bij moeilijke brieven, het ondersteunen in het contact met instanties bv bellen naar de gemeente. Maar ook met uitkerings, werk, studie en opvoedings vragen en als u extra ondersteuning wil bij het beter Nederlands leren spreken kunt u bij ons terecht. Wij kijken dan samen met u of we u kunnen ondersteunen op een manier die het beste bij u past. Daarnaast kunnen wij u ook altijd ondersteunen in het contact met zorg en welzijns instanties en waarnodig met u mee gaan naar gesprekken. Wanneer u graag wil deelnemen aan activiteiten en/of vrijwilligerswerk bij ons wil komen doen bent u op de dinsdagochtend ook van harte welkom we geven u dan een rondleiding en kijken samen met u welke mogelijkheden er zijn voor u binnen de stichting. Wij vinden het ook leuk als u zelf een idee hebt dat past bij uw kwaliteiten om dit hier bij ons in de praktijk te brengen. Dus kom gerust een keer langs op de dinsdagochtend!

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Wij werken binnen de stichting met de vijf thema's Elkaar helpen, ontmoeten, leren, ontwikkelen en werken. De open inloop valt onder ons thema's ontmoeten en elkaar helpen.


Zonder verwijzing

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Inkomen, administratie en schulden, Meedoen in Eindhoven, Opvoeden en onderwijs, Psychische ondersteuning, Sociale contacten, Vrije tijd, Werk en opleiding en Wonen
Soort aanpak Advies en voorlichting
Soort aanbod Zonder verwijzing
Doelgroep:
Leeftijd Jeugd (tot en met 27 jaar), Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Aangeboden in:
Wijken Woensel Zuidwest

Locaties

Wil je informatie van de dienst Open Inloop? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Barrierweg  180
5622CR  Eindhoven
0633083165
Bereikbaar: werkdagen

Eindhoven
St Philomenastraat 11
5622CG  Eindhoven
 Beschrijving
0633083165
Bereikbaar: werkdagen

Stichting Ik Wil

Stichting Ik Wil bouwt aan een samenleving voor iedereen. Met mensen uit de wijk organiseren we activiteiten, cursussen en trainingen waar het gaat over jouw talent. Het gaat bij...

Bedrijfsprofiel