Zelfhulpgroep Ypsilon Helmond e.o.
Locatie(s):
Eindhoven en Helmond bekijk op kaart

Zelfhulpgroep Ypsilon Helmond e.o.

We organiseren contacten tussen ouders, familieleden en andere betrokkenen die met schizofrenie en/of chronisch psychotische aandoeningen geconfronteerd worden, teneinde ervaringen uit te wisselen en elkaar te helpen om weer aan een eigen leven toe te komen. Herkenning en erkenning zijn de sleutelwoorden van onze gespreksgroepen. Elkaars lotgenoot! De gespreksgroepen worden geleid door vrijwillige ervaringsdeskundigen. We hebben daarbij ook meestal ondersteuning door een professional van de GGZ. De bijeenkomsten vinden plaats in het gebouw van de GGZ Oost Brabant, ’t Warant in Helmond. Daar zijn we elke 3de donderdag van de oneven maanden van 09.30 uur tot 11.30 uur of op afspraak. Deelname is mogelijk na aanmelding en contact met de contactpersoon van de groep. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant of bel naar onze locatie in Eindhoven of Helmond.


Zonder verwijzing

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Psychische ondersteuning en Sociale contacten
Soort aanpak Begeleiding in groep, Ervaringsdeskundigheid en Ontmoeten
Soort aanbod Zonder verwijzing
Doelgroep:
Leeftijd Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Aangeboden in:
Wijken Gestel, Meerhoven, Stratum, Strijp Oost, Tongelre / Centrum, Woensel Acht en Aanschot, Woensel Noord-Ontginning, Woensel Noordoost, Woensel Zuidoost en Woensel Zuidwest

Locaties

Wil je informatie van de dienst Zelfhulpgroep Ypsilon Helmond e.o.? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pastoriestraat 147
5612EK  Eindhoven
 Beschrijving
040 2118328
Bereikbaar: werkdagen

Helmond
Molenstraat 74A
5701KH  Helmond
 Beschrijving
0492 476062
Bereikbaar: werkdagen