Taallessen: Nederlands, Arabisch, Engels. (Leren)
Stichting Ik Wil
Zonder verwijzing 

Taallessen: Nederlands, Arabisch, Engels. (Leren)

Wanneer u graag u Nederlands verder wil verbeteren dan kan u bij ons terecht. Wij bieden diverse groepen aan waarin u kunt werken aan u spreekvaardigheid. Daarnaast zijn er ook groepen om de schrijf en leesvaardigheid te verbeteren. Als u al bezig bent met een inburgeringstraject kunt u nog altijd bij ons terecht voor extra taalondersteuning. Daarnaast geven wij Arabische les voor kinderen en evt ook aan volwassenen. De lessen die we aanbieden worden op vrijwillige basis gegeven u haalt bij ons ook geen officieel certificaat. Ook werken wij met taalmaatjes die mensen op een informele manier individueel mensen wegwijs maken in de Nederlandse taal. Op dit moment zoeken wij nog taalmaatjes, dus heeft u interesse om op een leuke informele manier mensen te willen ondersteunen dan bent u van harte welkom. Heeft u interesse in onze taallessen en/of om taalmaatje te worden kom dan gerust op dinsdagochtend van 10 tot 12 uur naar onze open inloop.


Zonder verwijzing

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Locatie ondersteuning
Ondersteuning op locatie

Algemeen

Leefgebieden Huiselijke relaties en sociale contacten en Dagelijkse activiteiten en meedoen

Doelgroep

Werkgebied

Aangeboden in Tongelre

Locaties

Wil je informatie over de Dienst Taallessen: Nederlands, Arabisch, Engels. (Leren)? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven (St Philomenastraat)
  Nevenvestiging
St Philomenastraat 11
5622CG  Eindhoven
 Beschrijving
040 245 19 45
Bereikbaar: werkdagen

Eindhoven (Barrierweg)
Barrierweg 180
5622CR  Eindhoven
0633083165
Bereikbaar: werkdagen