Talentenhuis
Jongerencentrum Pitstop
  Zonder verwijzing 
Locatie
Eindhoven

Jongerencentrum Pitstop

Stichting Pitstop Jongerencentrum Eindhoven heeft tot doel om,activiteiten en werkzaamheden ten behoeve van jongeren te organiseren, ongeacht hun geloof, geslacht, ras, kleur, opleiding of anderszins.

Bedrijfsprofiel

Talentenhuis

Wekelijks krijgen jongeren de kans om te werken aan hun eigen liedjes. Ze oefenen op het podium van Pitstop en gaan naar de studio om hun eigen geschreven liedjes op te nemen. In dit proces leren jongeren op een leuke manier sociale competenties zoals samenwerken, leren feedback geven en ontvangen als ook zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Jongerencentrum N’Joy.

Jongeren leren soft-skills aan zoals respect voor de ander, omgaan met feedback en kritiek en zelfvertrouwen, terwijl ze groeien in hun muzikale talenten. Deze activiteit draaien we ten dele in Prinsejagt en ten dele in Vlokoven waardoor er wijk overstijgende ontmoetingen plaatsvinden en er op beide wijken wordt ingezet op relationeel en behoeftegericht jongerenwerk en talentontwikkeling.

Laatst bijgewerkt: 07-10-2020

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Jongerencentrum Pitstop Grand Combin 2, 5624NM Eindhoven
Zorgsoorten
Leefgebieden Geestelijke gezondheid, Huishouden, Gezin en opvoeden, Werk, Wonen, Leren, Geld, Lichamelijke gezondheid, Huiselijke relaties en sociale contacten, Dagelijkse activiteiten en meedoen, Politie en justitie, Alcohol en Zingeving
Specialisme
Wachtlijst
  Geen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie

Doelgroep

Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 27 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Woensel-Noord

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Eindhoven 
  Hoofdvestiging
Jongerencentrum Pitstop
Grand Combin 2, 5624NM Eindhoven
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.