Tech Playgrounds: voor alle ‘techies’ tot 27 jaar
Lumens
Zonder verwijzing 

Tech Playgrounds: voor alle ‘techies’ tot 27 jaar

Wist je dat je bij Dynamo Jeugdwerk in je eigen wijk aan de slag kunt met technologie? Kom dus alleen of met vrienden, vriendinnen, je buurjongen, -meisje, neef of nicht naar een van de 12 Tech Playgrounds in Eindhoven en Waalre en verbeter je skills! De eerste twee keer zijn gratis, daarna betaal je een euro per keer! Zoek via Google naar Tech Playgrounds van Dynamo Jeugdwerk. Op die pagina zie je onderin allerlei buttons. Via de button locaties zie je alle werkplaatsen en dagen & tijden dat je er terecht kunt. Naast Lego Robotica kan je ook aan de slag met Virtual Reality, Micro:bit, programmeren, Arduino, drones of 3D-ontwerpen! Om mee te doen kun je gewoon langskomen, zorg dat je op tijd bent voor wat extra uitleg. Je kunt ook de jeugdwerker vooraf even een mailtje sturen als je meer wilt weten over een bepaalde werkplaats.

Zonder verwijzing

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Locatie ondersteuning
Ondersteuning op locatie

Algemeen

Leefgebieden Huiselijke relaties en sociale contacten en Zingeving

Doelgroep

Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 27 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Woensel-Zuid, Woensel-Noord, Tongelre, Gestel, Stratum, Strijp en Centrum

Locaties

Wil je informatie over de Dienst Tech Playgrounds: voor alle ‘techies’ tot 27 jaar? Deze is beschikbaar op de volgende locatie:

Eindhoven (Beemdstraat)
Beemdstraat 29
5653MA  Eindhoven
 Beschrijving
040 219 33 00
Bereikbaar: werkdagen