Training Plezier op School (11-13 jaar)
Lumens
  Zonder verwijzing 

Training Plezier op School (11-13 jaar)

"Plezier op School" is een tweedaagse zomercursus voor aanstaande brugklassers die op de basisschool problemen hadden in de omgang met leeftijdgenoten. De cursus is met name bedoeld voor kinderen die op de basisschool gepest of afgewezen werden, weinig vrienden hadden en in het contact met leeftijdgenoten angstig, onhandig of onvoldoende weerbaar zijn. Ook is het voor aanstaande brugklassers die onzeker zijn ten aanzien van de overgang naar de middelbare school. De cursus helpt zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden van deze kinderen te vergroten, zodat zij een goede start kunnen maken op de middelbare school en het risico op herhaling van deze problemen verkleind wordt. Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Patricia Bosman van Lumens.

"Plezier op School" is een 2-daagse geprotocolleerde preventieve interventie die in de laatste week van de zomervakantie, vlak voor de overgang naar de middelbare school, wordt aangeboden aan een groep van maximaal 10 kinderen. In de cursus worden zowel cognities, emoties als het daadwerkelijke gedrag van kinderen beïnvloed middels een cognitief-gedragstherapeutische aanpak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse methodieken zoals psycho-educatie, groepsgesprek, ontspanningsoefeningen, modelling, rollenspel en feedback.

Laatst bijgewerkt: 13-12-2018

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Beemdstraat 29, 5653MA Eindhoven
Leefgebieden Leren en Huiselijke relaties en sociale contacten
Specialisme
Wachtlijst
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie

Doelgroep

Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 27 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Woensel-Zuid, Woensel-Noord, Tongelre, Gestel, Stratum, Strijp en Centrum

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Eindhoven (Beemdstraat)
Beemdstraat 29
5653MA Eindhoven
 Beschrijving
040 219 33 00
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving