Vertrouwenspersonen (Elkaar helpen)
Stichting Ik Wil
  Zonder verwijzing 

Vertrouwenspersonen (Elkaar helpen)

Heeft u behoefte aan een luitsterend oor of heeft u een hulpvraag? De vertrouwenspersoon van stichting Ik Wil is eenvrijwilliger die is opgeleid om naar de ander te kunnen luisteren. En is geen hulpverlener. Bij deze vertrouwenspersoon kunt u terecht als u ergens mee zit of een vraag over heeft en dat wil bespreken met een onafhankelijk persoon. Ook weet deze vertrouwenspersoon de weg te vinden binnen het zorg en welzijn aanbod in Eindhoven. En kan deze vertrouwenspersoon indien nodig samen met u uw hulpvraag formuleren. Onze vertrouwenspersonen hebben verschillende culturele achtergronden. Elke dindagochtend tussen 10 en 12 uur bij ons terecht voor een kennismaking tijdens onze open inloop. Wilt u zelf graag een vertrouwenspersoon voor anderen zijn dan bieden wij een vertrouwenspersonen cursus van 8 bijeenkomsten waarin u leert hoe u een steunvrouw of steunman voor iemand kunt zijn. De cursus is heel interactief en naast het vergroten van uw luisterhouding krijgt u ook kennis van o.a. de sociale kaart. Heeft u interesse bent u altijd welkom bij onze open inloop op dinsdag tussen 10 en 12 uur op de St Philomenastraat 11/13.

 

 

Laatst bijgewerkt: 13-12-2018

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen
  •   St Philomenastraat 11-13, 5622CG Eindhoven
  •   Barrierweg 180, 5622CR Eindhoven
Leefgebieden Geestelijke gezondheid, Wonen, Leren, Geld, Lichamelijke gezondheid en Huiselijke relaties en sociale contacten
Specialisme
Wachtlijst
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie

Doelgroep

Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 27 jaar), Volwassenen (18 t/m 66 jaar) en Ouderen (ouder dan 66 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Tongelre

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Eindhoven (St Philomenastraat)
  Nevenvestiging
St Philomenastraat 11 13
5622CG Eindhoven
 Beschrijving
040 245 19 45
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving