Wijkcentrum De Werf
Lumens
  Zonder verwijzing 

Wijkcentrum De Werf

Wijkcentrum De Werf is een fijne plek in Woensel, waar iedereen van harte welkom is om samen activiteiten te ondernemen. De Werf is een ontmoetingsplaats voor jong en oud en de thuisbasis voor veel verenigingen, clubs en bewonersinitiatieven. Wijkcentrum de Werf stimuleert het organiseren van activiteiten voor en door buurtbewoners. Voor een relatief laag huurbedrag wordt ruimte in het wijkcentrum beschikbaar gesteld voor activiteiten. Er is van alles waar je aan mee kunt doen, soms gratis en soms tegen betaling. Op de maandag is er de buurtbieb, de computer inloop, sjoelen,biljarten en kaarten,geheel en dansen tegen een geringe is er biljarten, zingen,yoga,bridgen,muziek maken en gezellig samen eten,dit voor drie euro. Wandelen en fietsen is geheel is er op de eerste en derde woensdag,reparatiecafé op de tweede ne vierde woensdag van de is er de buurtbieb,gym,bridge,toneel spelen en muziek de donderdag is er jeu de boules van april tot en met oktober,koersbal van oktober tot en met is yoga,schilderen,reiki en alles tegen een geringe de vrijdag is er de buurtbieb,computer help desk en kan je muziek is er van maandag tot en met donderdag altijd open inloop van half negen in de morgen tot  half elf in de avond. 

Door middel van activiteiten worden buurtbewoners bijeengebracht zodat samenredzaamheid en zelfredzaamheid vergroot worden. Dit draagt bij aan de social veerkracht van de stad Eindhoven. 

Laatst bijgewerkt: 30-06-2020

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod 
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Beemdstraat 29, 5653MA Eindhoven
Leefgebieden Dagelijkse activiteiten en meedoen, Leren, Huiselijke relaties en sociale contacten en Zingeving
Specialisme
Wachtlijst Geen
Locatie ondersteuning
  Ondersteuning op locatie

Doelgroep

Leeftijdscategorie Volwassenen (18 t/m 66 jaar) en Ouderen (ouder dan 66 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Woensel-Zuid

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Eindhoven (Beemdstraat)
Beemdstraat 29
5653MA Eindhoven
 Beschrijving
040 219 33 00
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving