Wijkcentrum ‘t Slot
Lumens
  Zonder verwijzing 

Wijkcentrum ‘t Slot

Wijkcentrum ’t Slot is een fijne plek in Gestel (Oud Kasteel) waar iedereen van harte welkom is om samen activiteiten te ondernemen. Hier vindt je een ontmoetingsplaats voor jong en oud. ‘t Slot is de thuisbasis voor veel verenigingen, clubs en bewonersinitiatieven. Wijkcentrum ‘t Slot stimuleert het organiseren van activiteiten voor en door buurtbewoners. Voor een relatief laag huurbedrag wordt ruimte in het wijkcentrum beschikbaar gesteld voor activiteiten van verenigingen, clubs en bewonersinitiatieven. Wijkcentrum ’t Slot vindt je aan het Kastelenplein 167 5653 LX Eindhoven. ‘t Slot is onderdeel van Lumens.  Er is van alles te doen, soms gratis, soms tegen betaling.

Wijkcentrum ‘t Slot heeft een gevarieerd programma met wekelijks 40-45 vaste activiteiten. Er komen zo'n 1180 bezoekers per week. Hiervan komt maar liefst 89% uit de wijk! Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door ca. 90 vrijwilligers. Verschillende doelgroepen worden bereikt, zoals 55+,  jongeren en allochtonen.
Deze activiteiten variëren van o.a. hobby, sociale ontmoeting, geestelijk en lichamelijk welzijn.

 

 

Door middel van activiteiten worden buurtbewoners bijeengebracht zodat samenredzaamheid en zelfredzaamheid vergroot worden. Dit draagt bij aan de social veerkracht van de stad Eindhoven. 

Laatst bijgewerkt: 30-06-2020

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod 
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Beemdstraat 29, 5653MA Eindhoven
Leefgebieden
Specialisme
Wachtlijst Geen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie

Doelgroep

Leeftijdscategorie Volwassenen (18 t/m 66 jaar) en Ouderen (ouder dan 66 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Gestel

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Eindhoven (Beemdstraat)
Beemdstraat 29
5653MA Eindhoven
 Beschrijving
040 219 33 00
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving