Zelfhulpgroep Burn-out klachten, mannengroep
Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant
  Zonder verwijzing 
Locaties
Eindhoven, Helmond en Best

Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant

Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant brengt lotgenoten bij elkaar. In een zelfhulpgroep kun je in alle openheid je verhaal vertellen. En luisteren naar de ervaringen van anderen. Het is fijn om te merken dat je niet de enige bent.

Bedrijfsprofiel

Zelfhulpgroep Burn-out klachten, mannengroep

De groep is bedoeld voor mannen, alleen mannen de titel geeft het al aan, die hun leven lang gewerkt hebben waarbij ze zichzelf niet hebben ontzien, storten na een traumatische gebeurtenis, vaak gerelateerd aan het werk, in en zijn niet meer in staat zonder hulp te herstellen. Problemen met hun psychische- en lichamelijke gezondheid, relaties, omgeving, en gezin, nemen toe.

We wisselen op integere, openhartige wijze ervaringen uit die we individueel en als groep, hebben opgedaan en dragen daardoor bij aan het terugkrijgen van energie, eigenwaarde en realiteitszin. De onderlinge herkenning en steun die men bij elkaar ondervindt, omdat allen deze soortgelijke problemen hebben, zijn daarbij zeer belangrijk.

Een keer in de 3 weken komen we als groep bij elkaar en bespreken onze dagelijkse problemen en ervaringen gerelateerd aan het verleden. Het is een gesloten groep, toelating geschiedt dan ook via een intakegesprek waarin gekeken wordt of de vragen die een aspirant-lid heeft, passen binnen de doelstellingen van de andere groepsleden. Ook is voor de groep van belang dat het vertrouwelijke karakter gewaarborgd blijft vanwege de gevoelige inhoud van de gesprekken.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant of bel naar onze locatie in Eindhoven.

Laatst bijgewerkt: 16-11-2020

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen
  •   Pastoriestraat 147, 5612EK Eindhoven
  •   Molenstraat 74-A, 5701KH Helmond
  •   Zonnewende 173, 5683AB Best
Zorgsoorten
Leefgebieden Geestelijke gezondheid, Werk, Huiselijke relaties en sociale contacten en Dagelijkse activiteiten en meedoen
Specialisme
Wachtlijst
  Geen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie

Doelgroep

Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 27 jaar), Volwassenen (18 t/m 66 jaar) en Ouderen (ouder dan 66 jaar)

Werkgebied

Aangeboden in Woensel-Zuid, Woensel-Noord, Tongelre, Gestel, Stratum, Strijp en Centrum

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locaties:
Eindhoven 
  Hoofdvestiging
Pastoriestraat 147, 5612EK Eindhoven
Bereikbaar: werkdagen
Helmond 
  Nevenvestiging
Molenstraat 74-A, 5701KH Helmond
Bereikbaar: werkdagen
Best 
  Nevenvestiging
Zonnewende 173, 5683AB Best
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.