Jongerencentrum Pitstop
Jongerencentrum Pitstop
 Zonder verwijzing 
Locatie Eindhoven

Grand Combin 2, 5624NM Eindhoven

  0651013640
  Bereikbaar: werkdagen

Jongerencentrum Pitstop

Uitgebreide omschrijving

Stichting Pitstop Jongerencentrum Eindhoven heeft tot doel om jongeren in de leeftijd van 10 t/m 23 jaar te helpen hun gaven en talenten te ontdekken en zich te ontwikkelen tot personen die zich medeverantwoordelijk weten voor de maatschappij waarin ze leven.
Pitstop doet dit onder andere door een omgeving te creëren waar jongeren zich veilig voelen, waar ze gehoord worden en waar ze zichzelf kunnen zijn. We geloven in een aanpak waarbij de gezamenlijk inzet van gemeente, inwoners, maatschappelijke organisaties en communities een grote impact hebben op de jongeren in de stad Eindhoven.

Samenwerking met partners

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Daarom dromen we ervan om jongeren te dienen samen met:

Wijkpartners zoals WIJEindhoven, Politie, Sportregisseurs en andere professionals binnen het sociaal domein. Om een gecoördineerd aanbod te kunnen bieden met kwaliteit en duurzaamheid.

De Gemeente om een maatschappelijke taak te helpen vervullen die bijdraagt aan de visie van de stad Eindhoven en om jongeren klaar te stomen om een plaats te vervullen in de maatschappij.

Communities zoals scholen, verenigingen, kerken. Omdat jongeren het verdienen om zich onderdeel te voelen van een gemeenschap waarin ze geaccepteerd worden ongeacht achtergrond, geloof, ras, geaardheid of anderszins.​

Laatst bijgewerkt: 14-09-2020

Specificaties

KvK 17133842
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0651013640
Website  www.pitstop.nl 
Aantal werknemers 0-10
Zorgsoorten
Leefgebieden Geestelijke gezondheid, Huishouden, Gezin en opvoeden, Werk, Wonen, Leren, Geld, Lichamelijke gezondheid, Huiselijke relaties en sociale contacten, Dagelijkse activiteiten en meedoen, Politie en justitie, Alcohol, drugs, gamen en gokken, Zingeving en Persoonlijke verzorging
Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 27 jaar)
Wachtlijst Geen

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Eindhoven 
 Hoofdvestiging
Jongerencentrum Pitstop
Grand Combin 2, 5624NM Eindhoven
Bereikbaar: werkdagen