Markieza
Markieza
  Zonder verwijzing 
Locaties Eindhoven

Vitruviusweg 2, 5624AD Eindhoven

  040 – 231 50 05
  Bereikbaar: werkdagen

Markieza

Markieza biedt sinds 2001 gecertificeerde trajecten aan die opleiden tot professioneel ervaringsdeskundige. Inmiddels hebben onze opgeleide ervaringsdeskundigen een breed aanbod van opleidingen en trainingen aan ervaringsdeskundigheid ontwikkeld. Daar zijn we trots op.

Naast opleidingen op het gebied van ervaringsdekundigheid bieden wij herstelcursussen aan. In deze herstelcursussen leer je hoe je uit kunt gaan van jouw kracht, je mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Markieza biedt je inzicht in je eigen herstel en stimuleert je om je ervaringen te delen. Je leert om eigen keuzes te maken en je ontdekt voor jezelf waar je hoop en steun uit kunt halen.
Markieza traint ook gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties in het herstelondersteunend werken, met daarbij de inzet van ervaringsdeskundigheid.

Jouw levensverhaal is uniek. Het vraagt bepaalde vaardigheden en kennis om dit professioneel in te zetten om anderen te ondersteunen. In een opleiding tot ervaringsdeskundige leert Markieza jou onder andere je ervaringskennis te analyseren, erop te reflecteren en te koppelen aan de ontdekt in welke rol jij jouw ervaringsdeskundigheid in wilt gaan zetten en wordt begeleid bij het vinden van een passende praktijkplaats.

Markieza is een andere naam voor passievrucht. Onze eerst opgeleide ervaringsdeskundige vergeleek zijn herstelproces met de ontwikkeling van een passievrucht. De passie die begint te stromen en de vrucht doet rijpen, totdat hij uiteindelijk uit de boom valt en zichzelf verder ontwikkelt tot een boom met een rijk bladerdek met mooie vruchten. Ontwikkelen, het beste in jezelf naar boven halen, iets willen doen en betekenen voor andere mensen in de samenleving is wat de mensen van Markieza elkaar willen geven. Dat is hun passie en drijfveer.

We werken samen met gekwalificeerde opleidingsinstituten zoals het Summa College, de LOI, RINO-Zuid en de Academische werkplaats Impuls.

Laatst bijgewerkt: 19-07-2019

Specificaties

KvK 59186941
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 040-2315005
Website  www.markieza.org 
Aantal werknemers
  10-100
Zorgsoorten
Leefgebieden
Beschikbare productcodes
Leeftijdscategorie Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Wachtlijst

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locaties:
Eindhoven 
  Hoofdvestiging
Vitruviusweg 2, 5624AD Eindhoven
Bereikbaar: werkdagen
Eindhoven 
  Nevenvestiging
Augustijnendreef 15, 5611CS Eindhoven
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.