Rode Kruis district Brabant-Zuidoost
Rode Kruis district Brabant-Zuidoost
  Zonder verwijzing 
Productcodes:
Onbekend
Locatie:
Eindhoven

Willem van Konijnenburglaan 6
5613DW 

Eindhoven
040-2443311
Bereikbaar: werkdagen

Rode Kruis district Brabant-Zuidoost

We staan klaar om te helpen als dat nodig is. Je komt ons tegen bij grote evenementen en kleine festivals waar we al jaren EHBO leveren. Met de EHBO-app en cursussen op maat zorgen we dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen.
Maar we willen mensen ook voorbereiden op noodsituaties. Want weten bewoners in onze regio wat zij moeten doen bij een grote ramp of een persoonlijke noodsituatie? Het Rode Kruis leert mensen hoe zij zichzelf en anderen kunnen helpen. Zo zorgen we met en voor elkaar voor ieders veiligheid.

EHBO en Evenementen
Organiseert u een evenement in district Brabant-Zuidoost en wilt u dat de evenementenhulp goed geregeld is? Dan bent u bij het Rode Kruis aan het juiste adres! We hebben goed getrainde EHBO-vrijwilligers die Eerste Hulp verlenen bij grote en kleine evenementen. Al onze vrijwilligers beschikken over een geldig certificaat Uitgebreide EHBO en zijn opgeleid in Reanimatie en AED (conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad). Onze vrijwilligers volgen jaarlijks minimaal tien uur herhalingsles en kunnen daarnaast extra kwalificaties behalen, bijvoorbeeld op het terrein van grootschalige evenementenhulp, sportletsel, wandelletsel en behandeling van alcohol en druggerelateerde letsels.

Goed Voorbereid
Om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland zich weet te redden bij een noodsituatie, geeft het Rode Kruis voorlichting en training. Ook in jouw regio. Door middel van workshops, huisbezoeken, evenementen of op maat gemaakte trainingen leren mensen wat zij moeten doen in tijden van nood. En hoe noodsituaties te voorkomen of gevolgen te beperken. Al onze activiteiten kunnen naar wens op maat gemaakt worden, zodat ze volledig aansluiten bij de doelgroepen en situaties in jouw regio.

Laatst bijgewerkt: 29-10-2019

Specificaties

KvK
AGB WMO 
AGB Jeugd 
Telefoonnummer 040-2443311
Website  Website
Aantal werknemers
0-10

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:

Eindhoven (Rode Kruis district Brabant-Zuidoost)
  Nevenvestiging
Willem van Konijnenburglaan 6
5613DW Eindhoven
 Beschrijving
040-2443311
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving