Stichting Inloophuis de Eik
Stichting Inloophuis de Eik
  Zonder verwijzing 
Locatie Eindhoven

Aalsterweg 285-b, 5644RE Eindhoven

  0402939142
  Bereikbaar: werkdagen

Stichting Inloophuis de Eik

Als je met kanker te maken hebt is dat niet makkelijk. Of je nu zelf ziek bent of iemand in je omgeving, je bent bij de Eik van harte welkom. Iedere werkdag zijn we van 10.00 tot 17.00 uur open, een afspraak maken is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Ook als je nabestaande bent zijn wij er voor jou met b.v. Bakje Troost inloopbijeenkomsten en rouwverwerkingsgroepen. We organiseren, naast de inloop mogelijkheid ook allerlei leuke activiteiten. Je ontmoet daar anderen die in een vergelijkbare situatie zitten. Je bent van harte welkom!

De diagnose kanker kan veel bij je teweegbrengen. Niet alleen als je zelf ziek bent, maar ook als iemand in je directe omgeving met kanker is geconfronteerd. 
Loop je rond met vragen, ben je bang en verdrietig of merk je dat de relatie met je dierbaren onder druk staat? Weet dan dat Inloophuis De Eik er ook voor jou is. Als je zelf ziek bent (geweest), als een dierbare kanker heeft of daaraan is overleden.  

Je kunt in het inloophuis terecht voor een kop koffie en een luisterend oor. En om kennis te maken met verschillende activiteiten die je ontspanning, kracht en zingeving kunnen bieden.

Er zijn speciale groepen voor kinderen (7 - 12) en jongeren (12+) die met kanker te maken hebben of hebben gehad. Zij gaan samen leuke dingen doen maar er is ook gelegenheid om ervaringen te delen voor wie daar behoefte aan heeft.

Aanmelden voor activiteiten is soms wel nodig en kan via onze website. De begeleider(s) of docent neemt dan vooraf even telefonisch contact op om kennis te maken en te horen hoe je situatie is.

Eerst eens kijken hoe het is? Loop een keertje binnen, het is aan jou wat je wil vertellen, je bent welkom!

Laatst bijgewerkt: 19-07-2019

Specificaties

KvK 17160831
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 040 2939142
Website  www.inloophuis-de-eik.nl 
Aantal werknemers
  100-500
Zorgsoorten
Leefgebieden Geestelijke gezondheid, Werk, Lichamelijke gezondheid, Huiselijke relaties en sociale contacten, Dagelijkse activiteiten en meedoen, Leren en Persoonlijke verzorging
Beschikbare productcodes
Leeftijdscategorie Jeugd (tot en met 27 jaar), Volwassenen (18 t/m 66 jaar) en Ouderen (ouder dan 66 jaar)
Wachtlijst

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Eindhoven 
Aalsterweg 285-b, 5644RE Eindhoven
Bereikbaar: werkdagen

Ervaringen

Er zijn op dit moment nog geen ervaringen verzameld.