Uit de buurtfabriek
Uit de buurtfabriek
 Zonder verwijzing 
Locatie Eindhoven

Bloemfonteinstraat 64, 5642EH Eindhoven

  0610103448
  Bereikbaar: werkdagen

Uit de buurtfabriek

Uitgebreide omschrijving

In een superteam samenwerken, mooie meubels maken voor mooie klanten.
Leer hoe je jouw handigheid naar een hoger plan kan tillen, en kijk hoe jij als persoon van meerwaarde bent voor het team en je omgeving!
Weer gewend raken aan een stabiel ritme, verantwoordelijkheden op je nemen, je sociale vaardigheden oppoetsen; ieder heeft hier zo zijn eigen leerdoelen.

Beschrijving:
Uit de Buurtfabriek is een werkplaats waar meubel maken wordt ingezet als middel voor empowerment. Terwijl de teamleden leren hoe ze productief kunnen zijn door in een werkplaatsomgeving meubels te maken, zijn wij er vooral op uit ze een ondersteunende omgeving te bieden waar ze leren verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken met anderen en waar ze ervaren hoe waardevol het is om elkaar te helpen door betrokken te zijn bij de productie van meubels voor sociale projecten.

Voordelen

-Uit de Buurtfabriek helpt haar teamleden om stappen te zetten in hun leven. of dat nu terug naar werk is, minder zorggebruik of iets heel anders; de tijd bij ons zal bijdragen aan jouw wensen
-We leren je omgaan met verschillende powertools en handgereedschappen zoals:
cirkelzaag, (kolom)boor, schuurmachines, frezen, afkortzaag en nog veel meer.
-Je zult samenwerken met ontwerpers en zien hoe een ontwerpproces tot stand komt.
-We koppelen je aan onze coach voor gesprekken over je persoonlijke ontwikkeling, als je dat wilt!
-Elke vrijwilliger komt positiever UIT de Buurtfabriek dan toen ze er IN gingen! dat is ons doel: gelukkige teamleden!
-Als kers op de taart zul je belanden in het prachtige Eindhovense design wereldje, met exposities tijdens de Dutch Design Week in oktober en nog veel meer.

Uit de Buurtfabriek is een werkplaats waar ontwerpers, makers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt samenwerken om mooie maatmeubels te maken voor bedrijven en particulieren in Eindhoven. We faciliteren de co-creatie van unieke kwaliteitsmeubels in Eindhoven binnen een sociale werkomgeving. Uit de Buurtfabriek begeleidt haar teamleden in de ontwikkeling van hun productie- en sociale vaardigheden, biedt klanten de kans om sociale waarde te genereren door meubels door ons te laten produceren en helpt startende designers om hun producten op de markt te krijgen. In opdracht worden meubels gemaakt, vormgegeven door startende ontwerpers. De opbrengst wordt gebruikt voor sociale doeleinden.

Samenwerking met partners

We hebben contacten met andere organisaties in Tongelre zoals De loods040, Ervaring die staat, Het Wasven en Stichting #Awesome kledingruilatelier. 

Daarnaast zijn we bekend bij GGzE, Autismepunt en diverse reintegratie bureau's en natuurlijk met de generalisten en verbinders van  WIJ -Eindhoven en Buurt in Bloei 

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK 65854039
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0611241904
Website http://www.uitdebuurtfabriek.nl 
Aantal werknemers
Leefgebieden Werk en Dagelijkse activiteiten en meedoen
Leeftijdscategorie Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Zorgsoorten
Productcodes

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Eindhoven 
 Hoofdvestiging
Uit de Buurtfabriek
Bloemfonteinstraat 64, 5642EH Eindhoven
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: